Koos van der Hout Trompet

Koos van der Hout Trompettist

Koos van der Hout Trompetist

Koos van der Hout Tompettist is een muzikale duizendpoot, maakt van ieder evenement een succes. Met zijn unieke stijl en zijn ruime ervaring is Koos een veel gevraagd Trompettist. Naast trompet bespeelt tevens ook cornet, flügelhorn, bastrompet, ventieltrombone.

Hij speeld(e) o.a. in The Group van Rob van der Linden, in de big bands van Rob Madna en John Clayton en in de New Orleans Syncopators. Met deze band maakte hij zijn eerste buitenlandse tournees naar Oost-Duitsland en Rusland. Met Dutch Swing College Band een tournee naar Australi‘, Singapore, Hong Kong en Manilla, en volgden diverse optredens in Duitsland.

Met de Glenn Miller Orchestra tourde hij door Oostenrijk, Duitsland en Italië. Sinds het eind van de jaren ’90 maakt hij buitenlandse tournees met de Flying Dutchman Jazzband, naar onder andere Engeland, Thailand, Nigeria, Ivoorkust, Sint Maarten en de Verenigde Emiraten. In eigen land trad hij op met vele jazzbands in diverse stijlen.

Laat uw specifieke wensen zeker achter in de aanvraag!

Bio

Tijdens zijn conservatoriumstudie speelde hij o.a. in The Group van Rob van der Linden, in de big bands van Rob Madna en John Clayton en in de New Orleans Syncopators. Met deze band maakte hij zijn eerste buitenlandse tournees naar Oost-Duitsland en Rusland. In 1983 sloot Koos van der Hout zijn muziekstudie af met het diploma Uitvoerend Musicus. Drie jaar later maakte hij met de Dutch Swing College Band een tournee naar Australi‘, Singapore, Hong Kong en Manilla, en volgden diverse optredens in Duitsland.

Met de Glenn Miller Orchestra tourde hij door Oostenrijk, Duitsland en Italië. Sinds het eind van de jaren ’90 maakt hij buitenlandse tournees met de Flying Dutchman Jazzband, naar onder andere Engeland, Thailand, Nigeria, Ivoorkust, Sint Maarten en de Verenigde Emiraten. In eigen land trad hij op met vele jazzbands in diverse stijlen.

Deze act is geschikt voor:
Geschikt voor:

Bruiloft
Ceremonie
Uitvaart

aantal personen: 1

Instrumenten:
Trompet
Bugel
Ventiel Trombone

Muziek stijlen:
Klassiek
Jazz
Dixieland
Big Band
Swing
Latin
Taptoe

Happy Feet Orchestra

Happy Feet Lindy Hop Jazz Band

Happy Feet Lindy Hop Jazz Band

Met de Happy Feet Lindy Hop Jazz Band ga je wel aan het dansen met de aanstekelijke vrolijke swingliedjes uit de jaren ’20, ’30, ’40 en ’50.
Het Happy Feet Lindy Hop Jazz Band speelt regelmatig op Lindyhop dansfeesten. Lindy hop is een Afro-Amerikaanse dans die ontstond in New York in de late jaren twintig en vroege jaren dertig.

Het Happy Feet Lindy Hop Jazz Band kan worden aangevuld met een workshop Lindyhop en/of swingende dansact.

Repertoire

Een kleine selectie uit het repertoire:
Happy Feet
Moten Swing
Shiny Stockings
I like pie I like cake
Can’t buy me love
Revival Day
Lady be Good
Till Tom Special
Oink
Djangology
Why don’t you do right
Stompin at the Savoy
Shim Sham
Smooth sailing (birthday song
Sunny side of the street
Cheek to cheek
Shout sister shout
Mack the knife
Can’t we be friends
Worksong
Nuages
Tickle toe
As long as I live
Bei mir bist du schon

Deze act is geschikt voor:

Bedrijfsfeest
Bruiloft
Congres
Jazzclub
Jazzfestival
Lindyhop
Lindyhop event
Zangers

Band bestaat uit:

Drums
Bas
Piano
Saxofoon
Vibrafoon
Gitaar

Boris van der Lek en koos van der Hout Tribute to ben and Sweets

Boris van der Lek tribute to ben and sweets

Boris van der Lek "Tribute to Ben and Sweets".

Boris van der Lek brengt samen met trompettist Koos van der Hout een tribute aan Tenorsaxofonist Ben Webster en trompetist Harry "Sweets" Edison.

Ben and “Sweets” de legendarische lp met Ben Webster en Harry “Sweets” Edison is een all time favourite van deze bandleden.

Boris van de Lek en Koos van de Hout weten met souplesse deze fijne in het gehoor liggende muziek neer te zetten. Het harmonieuze samenspel van saxofoon en een gedempte trompet, afgewisseld met innemende creatieve solo’s, creëert een unieke sfeer en sound. Dit begeleid door een swingende ritme sectie. Mark van der Feen Piano, Vincent Kuiper Bas en Dolf Helge Drums.

Tribute to Ben and "Sweets"

 • Akoestisch karakter
 • Van receptie tot diner dansant
 • Eigen geluid tot 150 personen
 • Stijleigen pauzemuziek
 • Te boeken met upright piano of vleugel

Deze act is geschikt voor:

 • Bedrijfsfeest
  Congres
  Jazzclub
  Jazzfestival
  Tuinfeest
  Bruiloft
  Congress
  Receptie

Boek

Boris van der Lek

LP

boris van der lek blue and sentimental

Boris van der Lek Biografie:

In 1980 werd Boris van der Lek (1965, Den Haag) door zijn ouders meegenomen naar het NORTH SEA JAZZ FESTIVAL in Den Haag. Toen Boris daar getuige was van de TENORBATTLE tussen saxofonisten ARNETT COBB, BUDDY TATE, ILLINOIS JACQUET, BILLY MITCHELL en BUDDY JOHNSON, wist hij dat dát was wat hij wilde: TENORSAXOFONIST worden.

Zijn aangeboren talent en het heftige gevoel voor zijn instrument maakten Boris binnen no time tot veelgevraagd sessie- en studiomuzikant; op 18-jarige leeftijd (1983) stond hij als een volleerd beroepsmuzikant op het podium met zijn helden BUDDY TATE en ARNETT COBB. Ook op het North Sea Jazz Festival is hij sindsdien een graag en veel geziene gast. Verhuisd naar Leiden, boven JAZZCAFE THE DUKE, ontmoette Boris tussen 1983 en 1986 vele muzikanten, waaronder Jaap Dekker (die verantwoordelijk is voor de bijnaam The Breeze), AAD VAN PIJLEN, Frits Kaatee, CHRISTIAN WILLISOHN en TORSTEN ZWINGENBERGER, waardoor er naast de vele sessies en plaatopnamen, allerlei bands ontstonden zoals HET BORIS VANDERLEK QUARTET en THE GANGBUSTERS.

In 1987 tourde hij met THE BOULEVARD OF BROKEN DREAMS ORCHESTRA door Europa en Canada; in 1988 trad hij op met THE NEWPORT ALLSTARS, THE BENNY GOODMAN ALLSTARS en THE MILLERS, en na zijn optreden met HARRY ‘SWEETS’ EDISON, BUTCH MILES en JOE PASS was zijn naam voorgoed gevestigd. Tijdens de tour in Canada met het orkest van de Boulevard of Broken Dreams ontstond in 1987 de jazzformatie THE HOUDINI’S, en legde hij de basis voor de vriendschap met JULES DEELDER. Met The Houdini’s heeft Boris drie CD’s opgenomen, waarvan twee in New York, in de studio’s van de beroemde RUDY VAN GELDER.

Boekte met TOUGH TENORS successen op de grote podia: PARKPOP in Den Haag en PINKPOP, maar ook in Japan, China, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk (Montreux-Jazzfestival), Hongarije en Denemarken (Roskildefestival) en Engeland.

Edison nominatie 2005 met de LP Blue & Sentimental

jazzband boeken Dolf Helge and Friends

Jazzband boeken Dolf Helge and Friends

Jazzband Boeken - Dolf Helge and Friends

Jazz Band Dolf Helge and Friends, Dolf Helge maakt onderdeel uit van verschillende jazz bands. Door zijn jarenlange ervaring in verschillende muzikale bands in met name het jazz genre, heeft hij zich ontwikkelt tot een veelzijdige muzikant/slagwerker. En heeft hij zich ontwikkelt tot een veelzijdige musicus en is een fantastische begeleider voor zangers(esen) en saxofonisten van zachte achtergrondmuziek tot jazz trio, jazz kwartet tot big band.

Dolf Helge begon al vroeg zijn carrière in de jazzmuziek. Als jazzdrummer speelde hij al vanaf zijn 17e jaar in diverse muzikale bezettingen. In 1991 richtte Dolf Helge Jazz Café de Bierkelder op, waar hij behalve horeca exploitatie ook de jazzmuziek voor zijn rekening nam, zowel als jazz organisator en als jazzdrummer.

Een jazzband boeken is met de hulp van Dolf Helge met zijn jaren lange ervaring als musicus en impresario van het Jazz Boekingsburo geen probleem. Dit gecombineerd met zijn 15 jaar horeca ervaring maakt dat hij voor elke gelegenheid de juiste muzikale bezetting weet te vinden voor elk type evenement/feest. Deze ervaring komt nu volledig tot zijn recht in het door hem in 2004 opgerichte Jazz boekingsburo, waar zowel opdrachtgevers als artiesten elkaar vinden voor een geslaagd evenement of optreden.

Jazz Trio Dolf Helge

Het jazz trio is te boeken in de samenstelling zoals bijvoorbeeld Oscar peterson, piano, bas, drums
of in de stijl van Joe Pass gitaar, bas, drums.

Alle andere opties zijn uiteraard bespreekbaar zoals met Hammond orgel, vibraphonist, Accordion,

 • Makkelijk te plaatsen
 • Akoestisch karakter
 • Van receptie tot diner dansant
 • Eigen geluid tot 150 personen
 • Stijleigen pauzemuziek
 • Te boeken met upright piano of vleugel

Jazz Kwartet Dolf Helge

Het jazz kwartet is te boeken in de samenstelling:
- saxofoon + piano + bas + drums
- trompet + piano + bas + drums
- gitaar +piano + bas + drums
- zangeres + piano + Bass + drums
- klarinet + piano + bass + drums

Alle andere opties zijn uiteraard bespreekbaar zoals met Hammond orgel, vibraphonist, Accordion,

 • afgestemt op uw wensen
 • Van receptie tot diner dansant
 • Eigen geluid tot 150 personen
 • Stijleigen pauzemuziek
 • Te boeken met upright piano of vleugel

Gast solist

Alle bezettingen kunnen worden aangevuld met een speciale gast. Dit kan zijn een saxofonist, trompetist, klarinetist, vibrafonist, zanger of zangers

 

 

Deze act is geschikt voor:

Bedrijfsfeest
Congres
Jazzclub
Jazzfestival
Tuinfeest
Bruiloft
Congress
Receptie

Dolf Helge speelde onder andere met,

Frits Kaatee, George Kaatee, Wybe Buma, Anke Angel, Peter Beets, Louis van Dijk, Boris van der Lek, Koos van der Hout, Scott Hamilton, Bernard Berkhout, Frits Landesbergen, Bob van Oven, Henk Bosch van Drakestein, Robert Veen, Rob Agerbeek, Jacques Kingma, Adrie Braat, Bert de Kort, Chris Smildiger, Sytze van Duin, Wim Kolstee, Keesjan Hoogeboom, David Lukács, peter Kanters, Harry Kanters, Harry Emmery, Ruben Hein, Hein van de Geyn, Henk Haverhoek, Jos van Bueren, Mark van der Feen, Pieter van Santen, Mirjam van Dam,Bas van Gestel, Rembrandt Frerichs, Ruud Bergamin, Vincent Kuiper, Alex Milo, Eugène de Bruijn, Colette Wickenhagen,Tilmar Junius, Sjoerd Dijkhuizen, Rolf Delfos, Durk Hijma, Pieter Althuis, Simon Rigter, Bob Rigter, Sanna van Vliet, Johan Plomp Niels Tausk, Berend van den Berg, Hans Mantel, Hans Voogt, Vincent Koning, Jan voogd, Victor Borkent, Bob Wijnen, Kurt Schwab, Michael Varekamp

jazz band huren Doctor Bernard and his Swing Orchestra

Bernard Berkhout Swing Orchestra

Bernard Berkhout Swing Orchestra

Doctor Bernard and his Swing Orchestra met, The Dutch King of Swing, Bernard Berkhout. Spellen: Sing Sing Sing, Stealin' Apples, Jersey Bounce en Roll’  in de stijl van o.a. Benny Goodman, Artie Shaw, Fletcher Henderson en andere beroemde big band.

Deze swing band met jazz zangers spelen swingmuziek uit de jaren 30

Bernard Berkhout is daadwerkelijk dokter van professie, maar buiten het spreekuur geeft hij toe aan zijn grootste passie, de muziek. Ooit ontdekt door Pim Jacobs/Rita Reys, en onderscheiden met een Edison, solistenprijzen van het North Sea Jazz Festival, Jazz Festival Breda en Den Bosch (Jazz In Duke Town) behoort hij inmiddels tot Nederlands Jazz iconen.

Door weekblad Elsevier werd hij uitgeroepen tot de Dutch “King of Swing”. In de jaren ´80 en ’90 speelde hij voornamelijk met zijn “Swing Mates” op alle Nederlandse Jazzfestivals en in de schouwburgen.

Video
Muziek:

Repertoire:

Roll’ em
Minnie the Moochers wedding day
Jersey bounce
St. Louis blues
He ain’t got rhythm
I would do most anything for you
House hop
Swingtime in the Rockies
Estrelita
Sing me a swing song (and let me dance)
Down south camp meeting
Happy as the day is long
You turned the tables on me
Let’s dance
Sing Sing Sing
Goodbye
King Porter Stomp
Begin the beguine
Moten Swing
Oh, Lady Be Good!

Geschikt voor:

Bedrijfsfeest
Big band
Congres
Jazzclub
Jazzfestival
Lindyhop Lindyhop
event

aantal personen: 15

Band bestaat uit:
2 x trombone
3 x trompet
4 x saxofoon
Drums
Bas
Zangeres
Klarinet
Gitaar

Jazzfestival en Podia:

Jazz festival Breda
Jazz festival Enkhuizen
Meer jazz Hoofddorp
Lantaarn Venster
Het Paard pop tempel Den Haag
Regentenkamer Den Haag
jazz en blues societeit Engels
Pulchi Studio
Omroep MAX
Haarlem Central station
Hep Cat Holiday internationale lindy hop party Engeland
Hoorse haven concerten
Leiden ontzet met Scott Hamilton
stads podium Rotterdam
Kurhausplein Scheveningen
Zaantheater
SS Rotterdam
Machinist Rotterdam
Harbour Hop 2016
Theater de Stoep
Radio Boekenbal
Jazz Comes to Town Epe
Silkeborg, Riverboat Jazz Festival Denenmarken
Amphion Doetichem
Jazz festival 't Spant in Bussum
Muzeval Eersel
Flying Festival Paris (France)

 

 

 

Doctor Bernard and The Swing Orchestra

Jazz Band Huren bruiloft feest receptie Nr 1 Boekingsburo

Jazz Band Huren bruiloft feest receptie  doe je natuurlijk bij de Nr 1 Boekingsburo. Jazz band met zangeres, saxofonist, duo, trio of kwartet of zachte achtergrondmuziek. Boek nu direct!.

Een Jazz band huren bij het Jazz Boekingsburo van Dolf Helge snel en gemakkelijk. Wie bieden een ruim aanbod van jazz bands geschikt voor diverse type feesten. Zoals huwelijksfeest, tuinfeest, congres, jazz club of festival en bruiloftsfeest. het boeken van jazz band of een solo pianist of jazz duo. Trio kwartet of big band. het huren van jazz band in verschillende stijlen van, latin jazz muziek, swing of bebop.

Boris van der Lek en koos van der Hout Tribute to ben and Sweets

Boris van der Lek en Koos van der Hout "Tribute to Ben and Sweets"

Boris van der Lek Tribute to Ben and Sweets. Brengt samen met trompettist Koos van der Hout een tribute aan Tenorsaxofonist Ben Webster en trompetist Harry "Sweets" Edison.

Ben and “Sweets” de legendarische lp met Ben Webster en Harry “Sweets” Edison is een all time favourite van deze bandleden.

Boris van de Lek en Koos van de Hout weten met souplesse deze fijne in het gehoor liggende muziek neer te zetten. Het harmonieuze samenspel van saxofoon en een gedempte trompet, afgewisseld met innemende creatieve solo’s, creëert een unieke sfeer en sound. Dit begeleid door een swingende ritme sectie. Mark van der Feen Piano, Vincent Kuiper Bas en Dolf Helge Drums.

Tribute Band - 5 pers - Boris van der Lek - saxofoon - trompet - Ben Webster - Harry "Sweet" Edison

 
Fascinating-groove-band

Fascinating Groove Band

Fascinating Groove Band speelt lekker in het gehoor liggende pop en funky jazz stukken

Fascinating Groove Band is opgericht door bassist en jazz promotor Gerhard ten Hoopen. Zij spelen zeer toegankelijke stukken als The Watermelon Man, Spooky’s Day Off, The Magilla, Mercy, mercy, mercy, Cantaloupe Island, The In-crowd en nog heel veel meer van dit soort stukken die je niet vaak meer hoort, weten ze het publiek keer op keer te boeien.</a>

 

Funky- Groove - zangers - Mercy Mercy Mercy - The In-Crowd - Spooky’s Day Off

 
jazz band huren Doctor Bernard and his Swing Orchestra

Doctor Bernard and his Swing Orchestra

Doctor Bernard and his Swing Orchestra behoren tot de top van Europa in dit genre!

Onder leiding van de, Dutch King of Swing, Bernard Berkhout brengt deze big band met jazzzangers authentieke swingnummers van de bovenste plank. Met de swing muziek van o.a. Benny Goodman, Artie Shaw, Fletcher Henderson en andere beroemde big band.

Bernard Berkhout is daadwerkelijk dokter van professie, maar buiten het spreekuur geeft hij toe aan zijn grootste passie, de muziek. Ooit ontdekt door Pim Jacobs/Rita Reys, en onderscheiden met een Edison, solistenprijzen van het North Sea Jazz Festival, JazzFestival Breda en Den Bosch (Jazz In Duke Town) behoort hij inmiddels tot Nederlands Jazz-iconen. Door weekblad Elsevier werd hij uitgeroepen tot de Dutch “King of Swing”. In de jaren ´80 en ’90 speelde hij voornamelijk met zijn “Swing Mates” op alle Nederlandse Jazzfestivals en in de schouwburgen.

 

Big Band - 16 pers - zangeres - klarinet - Benny Goodman - Jazz  -  Swing - Lindy Hop

 
jazzband boeken Dolf Helge and Friends

Dolf Helge and Friends

Dolf Helge onderdeel uit van verschillende muzikale bands. Door zijn jarenlange ervaring in verschillende muzikale jazz bands in met name het jazz genre, heeft hij zich ontwikkelt tot een veelzijdige muzikant/slagwerker. En heeft hij zich ontwikkelt tot een veelzijdige musicus en is een fantastische begeleider voor zangers(esen) en saxofonisten van zachte achtergrond muziek tot big band.

Dolf Helge begon al vroeg zijn carrière in de jazzmuziek. Als jazzdrummer speelde hij al vanaf zijn 17e jaar in diverse muzikale bands In 1991 richtte Dolf Helge Jazz Café de Bierkelder op, waar hij behalve horeca exploitatie ook de jazzmuziek voor zijn rekening nam, zowel als organisator en als jazzdrummer.

Mede dankzij zijn 15 jaar horeca ervaring gecombineerd met het optredens voor diverse gelegenheden weet hij de juiste combinatie te vinden tussen het type evenement/feest en de bijbehorende muzikale bezetting. Deze ervaring komt nu volledig tot zijn recht in het door hem in 2006 opgerichte Jazzboekingsburo, waar zowel opdrachtgevers als artiesten elkaar vinden voor een geslaagd evenement of optreden.

Jazz trio - saxofonist - trompettist - jazz zangeres

 
Tiny Little Bigband

Tiny Little Bigband

Tiny Little Bigband is een van de meest stijlvolle bands van Nederland. Topmuzikanten en gepassioneerde frontman Franklin Brown bieden een ruige en zwoele nachtclub sfeer. Deze party-kings bepalen de sfeer en maken zo van elke gelegenheid een onuitwisbare
herinnering.
Tiny Little Bigband beheerst de juiste combinatie van repertoire, onberispelijke uitstraling en entertainment van
het hoogste niveau.

Zij kunnen optreden in in verschillende samenstellingen en is daardoor geschikt voor elk denkbaar evenement.

DE MUZIEK
De liefde voor de grootste entertainers aller tijden; Frank Sinatra, Sammy Davis Jr, Nat ‘King’ Cole, maar ook Michael Bublé en Robbie Williams klinkt door in swingende bewerkingen van hedendaagse pop- en rocksongs. Je herkent Dean Martin en The Offspring, maar ook Louis Prima en Aerosmith.

 

Franklin Brown - Frank Sinatra - Sammy Davis - Louis Prima

 
Happy Feet Orchestra

Happy Feet Lindy Hop Jazz Band

Met deze band ga je wel aan het dansen met de aanstekelijke vrolijke swingliedjes uit de jaren ’20, ’30, ’40 en ’50.
Deze Happy Feet Lindy Hop Jazz Band speelt regelmatig op Lindyhop dansfeesten. Lindy hop is een Afro-Amerikaanse dans die ontstond in New York in de late jaren twintig en vroege jaren dertig.

De Happy Feet Lindy Hop JazzBand kan worden aangevuld met een workshop Lindyhop en/of swingende dansact

saxofoon - zangeres - lindy hop - dancers

 
Bernad Berkhout Swing Cats

Doctor Bernard and the Swing Cats

Doctor Bernard and the Swing Cats is een small band formatie van klarinettist en zanger Bernard Berkhout.

Bernard Berkhout is daadwerkelijk dokter van professie, maar buiten het spreekuur geeft hij toe aan zijn grootste passie, de muziek. Ooit ontdekt door Pim Jacobs/Rita Reys, en onderscheiden met een Edison, solistenprijzen van het North Sea Jazz Festival, JazzFestival Breda en Den Bosch (Jazz In Duke Town) behoort hij inmiddels tot Nederlands Jazz iconen. Door weekblad Elsevier werd hij uitgeroepen tot de Nederlandse “King of Swing”.

In de jaren ´80 en ’90 speelde hij voornamelijk met zijn “Swing Mates” op alle Nederlandse Jazzfestivals en in de schouwburgen. Rond 2006 kwam daar verandering in. Om een andere passie voorrang te geven, richtte hij zich voornamelijk op het optreden met de “Swing Orchestra”, een 16-mans sterke op Benny Goodman/Fletcher Henderson georiënteerde Big Band, die in heel Europa optrad en immens populair is in Lindyhop kringen.
De cd “Let’s Dance” vindt aftrek over de hele wereld.

Sinds 2016 heeft hij weer een klein combo “The Swing Cats”. Niet alleen als klarinettist maar ook als zanger.
Deze formatie is niet alleen bekend in Jazzkringen, is ook enorm populair in Lindyhop Scene.
Lindyhop, een jive-achtige dans uit de jaren 30, ontleent z’n naam aan Charles Lindberg die als eerste over de Atlantische Oceaan “hopte” van New York naar Parijs.

 

klarinet - vibrafoon - lindy hop - Benny Goodman muziek

The Blueberries feel good music band

The Blueberries

We’ve got your thrill! Terug naar de klassiekers van de jaren ’30, ’40, ’50 en ’60 in een moderne jazzy pop stijl.

Wie kan stil blijven zitten op de nummers van Elvis Presley, Ella & Louis, The Beatles, Louis Prima, Sam Cook, Doris Day, Frank Sinatra, The Mama’s & the Papa’s, Etta James, Aretha Franklin, The Supremes, en ga zo maar door.

Met deze band is succes verzekerd, een feest der herkenning voor iedereen!

The Blueberries spelen ook het repertoire van de James Bond titel songs. Zoals Goldfinger, For your eyes only, Diamonds are forever, You only live twice, tomorrow never dies, Skyfall, Golden eye, From russia with love enze.
James Bond titel songs kan als de beste een meest herkenbare filmmuziek worden beschouwd. De bekendste song is de zeer herkenbare James Bond Theme. Deze oorspronkelijke titelsong is afkomstig uit de eerste officiële 007-film.

 

James Bond muziek - zangers - Goldfinger - For your eyes only - Diamonds are forever

piano-of-vleugel

Jazz Pianist inhuren

Jazz Pianist inhuren, easy listening sfeermuziek voor diner, feest of receptie

 • Indien nodig nemen we een eigen piano mee, keyboard, of een digitale klassieke upright piano of een kleine vleugel behoort tot de mogelijkheden
 • Goed aanpasbaar in volume
 • makkelijk te plaatsen
 • Professionele jazz musici met jarenlange ervaring
 • Breed repertoire: van jazz tot pop en blues tot funk, boogie woogie
 • afgestemd op uw wensen
 

jazz piano - live optreden -huiskamer concert - bruiloft - achtergrondmuziek

Koos van der Hout Trompet

Koos van der Hout trompettist

Koos van der Hout trompettist, een muzikale duizendpoot , maakt van ieder evenement een succes. Met zijn unieke stijl en zijn ruime ervaring is Koos een veel gevraagd Trompettist. Naast trompet bespeelt tevens ook cornet, flügelhorn, bastrompet, ventieltrombone.

Hij speeld(e) o.a. in The Group van Rob van der Linden, in de big bands van Rob Madna en John Clayton en in de New Orleans Syncopators. Met deze band maakte hij zijn eerste buitenlandse tournees naar Oost-Duitsland en Rusland. Met Dutch Swing College Band een tournee naar Australi‘, Singapore, Hong Kong en Manilla, en volgden diverse optredens in Duitsland.

Met de Glenn Miller Orchestra tourde hij door Oostenrijk, Duitsland en Italië. Sinds het eind van de jaren ’90 maakt hij buitenlandse tournees met de Flying Dutchman Jazzband, naar onder andere Engeland, Thailand, Nigeria, Ivoorkust, Sint Maarten en de Verenigde Emiraten. In eigen land trad hij op met vele jazzbands in diverse stijlen.

Laat uw specifieke wensen zeker achter in de aanvraag!

 

Trompettist - Bruiloft - Ceremonie - Uitvaart

 

Niet gevonden wat u zocht?

Heeft u niet gevonden wat u zocht, geen probleem. Via ons uitgebreide netwerk van professionele jazzmuzikanten vinden wij altijd de juist band voor uw feest.

Mogelijkheden zijn o.a.:
- Saxofoon battle met nederlands top jazzmusici
- Jazz tribute band in de stijl van Oscar Peterson, Errol Garner of Dave Brubeck
- New Orleans Dixieland Band bijv. in de stijl van Louis Armstrong
- Dixieland looporkest in thema kleding
- Crooner in de stijl van Frank Sinatra
- Saxofonist in de stijl van Ben Webster of Dexter Gordon