Dolf Helge and Friends

Dolf Helge onderdeel uit van verschillende muzikale formaties. Door zijn jarenlange ervaring in verschillende muzikale settings in met name het jazz genre, heeft hij zich ontwikkelt tot een veelzijdige muzikant/slagwerker. En heeft hij zich ontwikkelt tot een veelzijdige musicus en is een fantastische begeleider voor zangers(esen) en saxofonisten van zachte achtergrond muziek tot big band.

Dolf Helge begon al vroeg zijn carrière in de jazzmuziek. Als jazzdrummer speelde hij al vanaf zijn 17e jaar in diverse muzikale bezettingen. In 1991 richtte Dolf Helge Jazz Café de Bierkelder op, waar hij behalve horeca exploitatie ook de jazzmuziek voor zijn rekening nam, zowel als organisator en als jazzdrummer.

Mede dankzij zijn 15 jaar horeca ervaring gecombineerd met het optredens voor diverse gelegenheden weet hij de juiste combinatie te vinden tussen het type evenement/feest en de bijbehorende muzikale bezetting. Deze ervaring komt nu volledig tot zijn recht in het door hem in 2006 opgerichte Jazz boekingsburo, waar zowel opdrachtgevers als artiesten elkaar vinden voor een geslaagd evenement of optreden.

  Prijsinfo & Beschikbaarheid

  *verplicht

  Beschrijving

  Muziekstijlen:

  Easy listening jazz
  Mainstream jazz
  Latin
  Funcky Jazz
  Big Band

  Line-Up

  Basis bezetting bestaat in het algemeen uit piano of gitaar bas en drums.

  Deze basis bezetting kan worden uit gebreid naar uw wensen met één of meer musici zoals. zanger en/of zangers en met musici die één of meerdere instrumenten bespelen zoals o.a. saxofoon, trompet, trombone, klarinet, vibrafoon, banjo, gitaar, piano, hammond orgel.

   Prijsinfo & Beschikbaarheid

   *verplicht