JazzBoekingsBuro voor alle soorten Jazzorkesten en Jazz Artiesten
 
       

Het JazzBoekingsBuro

Bent u op zoek naar de juiste muziek voor uw evenement?

Het JazzBoekingsburo beschikt over een uitgebreid bestand aan orkesten en musici geschikt voor elk evenement zoals: Braderie, Huwelijksfeest, Jazzfestival, Bedrijfsfeest, Feestelijke opening, Theater, Beurs, Jazz Club of Beach Event.

Het JazzBoekingsburo is met name gespecialiseerd in jazzmuziek van duo tot Big Band in diverse genres zoals: Swing, Latin Jazz, Big Band, Bebop, Mainstream Jazz, Easy Listening, Dixieland, Boogaloo en Jump & Jive muziek.

Op onze website vindt u uitgebreide informatie over de verschillende orkesten en musici. Tevens bestaat de mogelijkheid om direct een geheel vrijblijvende online offerte aan te vragen. Mocht u niet direct vinden wat u zoekt kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen of mailen. Wij kijken dan graag samen met u naar een passende bezetting voor uw evenement en maken graag een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Het JazzBoekingsBuro zorgt er voor dat uw muzikale omlijsting van A tot Z is geregeld.

Enkele voordelen van het boeken van entertainment via het JazzBoekingsBuro zijn:

  • meerdere artiesten boeken via één contactpersoon

  • een goede begeleiding en advies in de keuze van uw entertainment

  • organisatie van uw wekelijkse c.q. maandelijkse jazzprogrammering met bekende jazzartiesten uit de Nederlandse jazz scène

  • samenstellen van gelegenheids- en Allstar formaties

  • geen administratieve rompslomp u ontvangt één all-in factuur inclusief btw - het JazzBoekingsBuro beschikt over een inhoudingsplichtigenverklaring

Profiel

 

Dolf Helge begon al vroeg zijn carrière in de jazzmuziek. Als jazzdrummer speelde hij al vanaf zijn 17e jaar in diverse muzikale bezettingen. In 1991 richtte Dolf Helge Jazz Cafe de Bierkelder op, waar hij behalve horeca exploitatie ook de jazzmuziek voor zijn rekening nam, zowel als organisator en als jazz drummer.

Mede dankzij zijn 15 jaar horeca ervaring gecombineerd met het optreden in diverse bands weet hij de juiste combinatie te vinden tussen het type evenement/feest en de bijbehorende muzikale bezetting. Deze ervaring komt nu volledig tot zijn recht in het door hem in 2006 opgerichte Jazz boekingsburo, waar zowel opdrachtgevers als artiesten elkaar vinden voor een geslaagd evenement of optreden.

 

 

Aanmelden bands:

Interesse om je band c.q. act te laten opnemen op JazzBoekingsBuro?
Stuur dan een E-mail naar het Jazz BoekingsBuro met vermelding van:
- de naam van de band c.q. act
- aantal personen waar uit de band of act bestaat
- biografie van de band of en personen
- fotomateriaal
- demo opname indien mogelijk

 

Boekingsvoorwaarden:

Download de algemene voorwaarden van het JazzBoekingsBuro.nl

Heeft u geen Acrobat Reader? Klik dan op de afbeelding rechts

 

           

Copyright:

Alle door en/of namens JazzBoekingsburo.nl c.q. Jazz Boekingsburo en/of gelieerde ondernemingen aangeleverde gegevensdragers en uitingen en de daarop vastgelegde werken in de breedste zin van het woord zijn auteursrechtelijk en/of merkenrechtelijk en/of handelsnaamrechtelijk beschermd. (Niet) commerciële verveelvoudiging, openbaarmaking, reproductie, kopiëren, opslag, uitlenen, (door)verkopen, verhuren en dergelijke aan derden, concurrenten, klanten, consumenten, publieke en private personen en ondernemingen is zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van JazzBoekingsburo.nl c.q. Jazz Boekingsburol verboden en strafbaar als misdrijf (art. 31 en 32 Auteurswet)

         

Diverse Links

 
 

Klik hier voor de diverse links van het JazzBoekingsBuro => Diverse links