JazzBoekingsBuro voor alle soorten Jazzorkesten en Jazz Artiesten
 
 
 
DEJAVU ACOUSTIC JAZZ LOUNGE GROUP
  DEJAVU ACOUSTIC JAZZ LOUNGE GROUP
  DEJAVU ACOUSTIC JAZZ LOUNGE GROUP


 

DeJaVu - Acoustic Jazz Lounge Group
Lekker relaxte Lounge Jazz met Fender Rhodes, Trompet en Contrabas aangevuld met live Loops, Beats en Grooves.
Het combo speelt zonder drummer maar met live Loops, Beats en Grooves, hierdoor is het geluidsvolume heel gecontroleerd en is er niet niet veel ruimte nodig is voor de band.

De muziek van de DeJaVu - Acoustic Jazz Lounge Group laat zich bij uitstek lenen voor een relaxte en ongedwongen sfeer.

DeJaVu - Acoustic Jazz Lounge Group kan naar wens uitgebreid worden met zanger of zangeres voor Smooth Vocal Jazz.
Met stukken zoals:

  • here Will Never Be Another You , Prettig ingetogen
  • Have You Met Miss Jones , Niet alleen Robbie Williams zingt 'm
  • Mind Trick , De hit van Jamie Cullum, unplugged
  • Devil May Care, Jazz Standard met beat
  • Lovely Day , Goldie Oldie in een nieuw arrangement

DeJaVu - Acoustic Jazz Lounge Group is zeer breed inzetbaar zoals:

  • rustige, akoestische achtergrond-Jazz
  • stevige Brazil en Latin Beats
  • Drum 'n' Bass Jazz?

Luister naar de online geluidsfragmenten van recente demo DeJaVu - Acoustic Jazz Lounge Group.

De verschillende leden van DeJaVu Acoustic Jazz Lounge Group hebben hun sporen in de muziek ruimschoots verdiend en kunnen putten uit een enorme muzikale ervaring, in zeer uiteenlopende stijlen. De voorliefde voor jazzmuziek is wat hen bij elkaar brengt.

Jasper Gloerich - Flugelhorn / Trompet
is grootgebracht met jazzmuziek. Vanaf zijn tienerjaren is Jasper Gloerich al actief in verschillende jazz- en bigbands. Als jonge trompettist was hij wereldberoemd in Enkhuizen; het Noord-Hollandse Mekka van de oude stijl jazz. Hierdoor heeft Jasper Gloerich veel gevoel voor New Orleans gekregen met een smaakvol gebruik van dempers en een natuurlijke swing. Woonde als tiener boven een jazzcafé in Hoorn waar wekelijks sessies werden gehouden leerde hij ook andere Jazz stijlen spelen. Jasper Gloerich heeft altijd veel popmuziek gespeeld wat maakt dat hij een ongecompliceerdheid heeft en daardoor aantrekkelijk is bij een groot publiek. Hij studeerde aan het Hilversums conservatorium en het Conservatorium van Amsterdam. Als professioneel trompettist is Jasper Gloerich vertrouwd met alle stijlen jazz, blues, pop en bigband. Hij is regelmatig actief als freelancer bij ‘The world famous Glenn Miller Orchestra’ en is o.a. vaste trompettist bij: Holland Bigband, Big Parade, Jam Square, CME lounge. Als Bandleider actief met: DeJaVu (Jazz Lounge Group), Drum ‘n’ Brass, Taratata, Jasper Gloerich trio.

Marnix van Bruggen - Piano / Fender Rhodes
begon met orgel- en pianospelen op 13-jarige leeftijd. Na zijn verhuizing naar Den Haag in 1990 raakte hij snel betrokken bij diverse pop- en jazz-bands in de regio waarna hij jazz-piano heeft gestudeerd bij o.a. Tilmar Junius, Frank Stagnitta en Marc van Roon. Met het trio Jazzcapade heeft Marnix van Bruggen lange tijd op wisselende locaties wekelijks de jazz-sessies geleid. Medio jaren '90 maakte hij samen met Kurt Schwab en Michel Varenkamp deel uit van het quintet Mingus Ahum waarmee diverse optredens op verschillende Nederlandse jazz-podia zijn verzorgd. Marnix van Bruggen heeft als free lancer met de meest uiteenlopende pop- en coverbands door Nederland en Belgie opgetreden. Verder is Marnix van Bruggen aktief bij studio-opnames en heeft in samenwerking met o.a. Avanz AV Media te Rotterdam de reclame-muziek en -leaders alsmede de muziek voor websites gecomponeerd voor een groot aantal opdrachtgevers, waaronder Nokia en Philips Nederland. Jaarlijks is hij verantwoordelijk voor de muzikale compositie bij de openings-choreografie op het Slide Jazzdance Festival in Heerlen.

Pieter Althuis - Contrabas
Pieter wist al vroeg wat hij wilde: de bas spelen!
Toen hij 15 was zocht hij op zijn gehoor allerlei liedjes uit en zat al snel in verschillende bandjes. Met "French Kiss", een commerciële top-40 band heeft hij veel praktijkervaring opgedaan. Op het Zwolse conservatorium kreeg hij les van Wim Essed (contrabas) en Henk de Ligt (basgitaar). In die periode kreeg hij de smaak van jazz te pakken, en inmiddels voelt hij zich helemaal thuis in de jazz lounge. In 1998 heeft Pieter Althuis zijn studie afgesloten met een knallend eindexamen. Pieter Althuis is het fundament van de groep en speelt moeiteloos de meest complexe grooves. Zijn sound op de acoustische bas is een geweldige toevoeging aan het concept.

Dennis Pajic - Vocals
Gedreven door muziek is Dennis Pajic op 11-jarige leeftijd begonnen met zingen. Na meegedaan te hebben aan diverse talentenjachten werd hij ontdekt door Paula Groenheide en kwam o.a. onder de vleugels van Jan Vermeulen, Oscar Harris en Peter Jacobs en heeft zijn zangopleiding aan de Haagse stedelijke muziekschool gevolgd bij Ron Westerbeek.
In de loop der jaren heeft Dennis Pajic zijn ervaring in de breedste zin van het woord opgedaan. Diverse radio- en televisiecommercials, optredens bij N.C.R.V.’s “Goud en Nieuw, rollen in musicals waaronder Jesus Christ Superstar (Judas) mag hij op zijn naam schrijven. Met een gedrevenheid waar je u tegen zegt, brengt Dennis Pajic net zo makkelijk een slepende ballad als een stoere rap. Op dit moment verzorgt Dennis bij een aantal bands de vocalen; Jam Square, Madpit en nu ook bij The acoustic jazz lounge group. Zijn passie voor jazz komt bij deze formatie helemaal tot zijn recht!

Zosja El Rhazi - Vocals
Met een zangeres als moeder was Zosja El Rhazi al van kleins af aan muziek aan het maken. Naast een conservatorium opleiding (Amsterdam) heeft Zosja El Rhazi jarenlange ervaring met live bands, a capella zang, klassiek repertoire en ook in het coachen van zangers. Ze heeft o.a. gestudeerd bij Lydia van Dam, Hein Meens, Annett Andriessen en Greetje Kauffeld. In 2003 deed ze auditie bij Idols en drong door tot de finalerondes. Ze gaf vier spetterende shows in Ahoy met de andere Idols-finalisten. Henk Jan Smits en Eric van Tijn benaderden haar voor een eerste single. ‘I’m Sorry’ werd de titelsong van de romantische filmkomedie ‘Phileine zegt sorry’. Zosja is thuis in diverse muziekstijlen en speelt in verschillende formaties: jazz lounge group DeJaVu acoustic jazz-duo met piano of gitaar; haar eigen jazz kwartet ZZAZZ en met allround coverbands. Haar repertoire reikt van jazz standards tot klassieke aria’s tot de lekkerste popsongs. Zosja is een entertainer in hart en nieren en met haar grote stembereik en warme sound weet ze iedere song tot iets heel speciaals te maken.Genre | Lounge Jazz | Easy Listening | Mainstream jazz | Vocale Jazz | Drum 'n' Bass Jazz | Achtergrond Muziek | Sfeermuziek |
Geschikt voor o.a: | Bedrijffeest | Congres | Receptie | Huwelijksfeest | Jazzclub | Festival | Theater |
prijsinformatie | DEJAVU ACOUSTIC JAZZ LOUNGE GROUP
 
 
Voor aanvullende informatie en/of geluidsfragmenten kun altijd contact met ons opnemen.
Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 09:00 tot 21:00.
Wij adviseren en helpen u graag.
info@jazzboekingsburo.nl
tel: 070-8880618

Deze Jazz artiesten ook bij het Jazz BoekingsBuro!