JazzBoekingsBuro voor alle soorten Jazzorkesten en Jazz Artiesten
 
 
 
CARMEN GOMES INC.
  CARMEN GOMES INC.

repetoirelijst
Foto [1] [2] [3] [4]
 

Frontlady en naamgeefster Carmen Gomes. Carmen is echter meer dan alleen een prachtige zangeres. Ze is de drijvende kracht achter de groep, organiseert, motiveert, maar schrijft bovenal parels van teksten en componeert de meeste nummers.
Carmen Gomes is in staat de stukken die zij kiest op onnavolgbare wijze te zingen en te vervolmaken, door aan elke song haar persoonlijke touch mee te geven. In elke interpretatie pikt zij daardoor de ongrijpbare momenten er feilloos uit. Ze won diverse prijzen waaronder het Nederlands Jazz Vocalisten Concours, maakte opnames met het Metropole Orkest, speelde op het North Sea Jazz Festival, en trad o.a. op met Louis van Dijk.

Carmen Gomes Inc. is een bijzondere hechte band die solistische zeer sterk en zijn in staat om elk muzikaal gegeven aan te grijpen en om te vormen tot het unieke geluid dat de band eigen is.

De muziek is te omschrijven als ‘Souljazz with a Blues Flavour’. Het melodische Jazzy geluid wordt regelmatig van impulsen voorzien door nu eens bluesy en dan weer funky elementen. Dit alles wordt op zeer soulvolle wijze over het voetlicht gebracht. Carmen kan op die momenten haar publiek betoveren en meevoeren naar tragische liefdes, groots en meeslepend, of naar verstild geluk, klein en intens. Op andere momenten kan Carmen Gomes Inc. echter ook swingen, stampen en knetteren.  De vier musici zijn in staat om te vertolken en te creëren, te soleren of op te gaan in het collectief. Bij Carmen Gomes Inc. overstijgt het eindresultaat de som der delen: 2 en 2 is hier meer dan 4.

Gezamenlijk bepalen deze musici het geluid van Carmen Gomes Inc.
Wie een live optreden bijwoont of één van de zes uitgebrachte CD’s beluistert, zal allereerst onder de indruk raken van het enorme talent en de uitstraling van deze band!

Carmen Gomes wordt begeleid door de fantastische musici:

  • Folker Tettero, een eigenzinnige, eigentijdse en originele gitarist.
  • De Deen Peter Bjørnild van oorsprong klassiek bassist, maar verloor zijn hart aan de jazz, waarin hij de contrabas bespeelt. Hij speelde o.a. met Ed Thigpen, Thad Jones en Bennie Wallace.
  • Drummer Marcel van Engelen bepaalt op subtiele wijze de ritmische wendbaarheid van dit ensemble. Hij speelde met Mark Murphy, Lee Konitz en Toots Thielemans.

Desgewenst kan de bezetting aangevuld worden met een extra saxofonist of trompetist

Carmen Gomes is tevens boeken als duo of trio bezetting zie keuze optie's bij het offerte formulier.

prijsinformatie | CARMEN GOMES INC.
 
 
Voor aanvullende informatie en/of geluidsfragmenten kun altijd contact met ons opnemen.
Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 09:00 tot 21:00.
Wij adviseren en helpen u graag.
info@jazzboekingsburo.nl
tel: 070-8880618

Deze Jazz artiesten ook bij het Jazz BoekingsBuro!