JazzBoekingsBuro voor alle soorten Jazzorkesten en Jazz Artiesten
 
           
 

De beste Latin Jazz Bands voor uw evenement!

Latin Jazz muziek geschikt om een lekkere torpische sfeer te creëren en te dansen op de mambo, bossa nova- en sambamuziek,.

Geschikt als hoofact maar ook als achtergrond muziek op een zwoele avond, geschikt voor o.a.:
Braderie, Huwelijksfeest, Receptie, Jazzfestival, Bedrijfsfeest, Feestelijke opening, Theater, Beurs, Jazz Club en Bruiloft.

Historie:
Jazz met Latijns-Amerikaanse en Cubaanse invloeden. Latin jazz ontstaat halverwege de twintigste eeuw in New York, als muzikanten uit het Caribische gebied Cubaanse ritmes en melodieën met jazz vermengen. Uit deze fusie van son, rumba en bopjazz ontstaat de mambo, die in korte tijd een rage word in de VS. Machito, Tito Puente en Israel 'Cachao' Lopez, Tania Maria, Stan Get en Astrud Gilberto met The Girl From Ipanema hebben veel succes. .

Mocht u niet direct vinden wat u zoekt kunt u altijd telefonisch contact tel 070 - 888 06 18 met ons opnemen of mailen info@jazzboekingsburo.nl.
Wij adviseren u graag!

Hieronder vind u een selectie van onze Latin Jazz Bands. >>

 
        aantal items 5 | Page: 1
Latin Jazz
CARMEN GOMES INC. |  

CARMEN GOMES INC.

Jazz zangeres / Souljazz / Blues

Carmen Gomes Inc. is een bijzondere hechte band die solistische zeer sterk en zijn in staat om elk muzikaal gegeven aan te grijpen en om te vormen tot het unieke geluid dat de band eigen is. Bij Carmen Gomes Inc. overstijgt het eindresultaat de som der delen: 2 en 2 is hier meer dan 4.

De muziek is te omschrijven als ‘Souljazz with a Blues Flavour’. Het melodische Jazzy geluid wordt regelmatig voorzien van bluesy en dan weer funky elementen. Dit alles wordt op zeer soulvolle wijze over het voetlicht gebracht.

Carmen kan op die momenten haar publiek betoveren en meevoeren naar tragische liefdes, groots en meeslepend, of naar verstild geluk, klein en intens. Op andere momenten kan Carmen Gomes Inc. echter ook swingen, stampen en knetteren.  De vier musici zijn in staat om te vertolken en te creëren, te soleren of op te gaan in het collectief.

 
info CARMEN GOMES INC. | jazz orkesten voor uw feest CARMEN GOMES INC. | Snel geheel vrijblijvende prijsinformatie voor u feest of evenement
 
DEBORAH J. CARTER | DEBORAH J. CARTER jazz zangeres met latin jazz trio boek nu direct bij het JazzBoekingBuro  

DEBORAH J. CARTER

Jazz zangers / Latin / Blues / Gospel

Jazz zangeres Deborah J. Carter (U.S.A) toert met haar eigen latin jazztrio, of als gaste bij diverse jazzbands variërend van solo optreden of met jazzpianist tot big band. Tevens geeft zij jazz masterclasses over de hele wereld.

Deborah Carter / componiste / arrangeur brengt overduidelijk haar multiculturele ervaringen over in haar muziek. Zij is door Music Maker beschreven als “absolute top klasse”, en is een van de meest dynamische jazzy zangeres in de jazz scene en behoort tot de top van de Nederlandse jazzscene

Deborah Carter is te boeken met haar vaste latin jazztrio bestaande uit:
 • Coen Molenaar (Holland) - piano
 • Mark Zandveld(Holland) - bass
 • Enrique Firpi (Uruguay) - drums
 
info DEBORAH J. CARTER | ook dixieland looporkesten met diverse thema's DEBORAH J. CARTER | Snel geheel vrijblijvende prijsinformatie voor u feest of evenement
 
DEJAVU ACOUSTIC JAZZ LOUNGE GROUP | DEJAVU ACOUSTIC JAZZ LOUNGE GROUP Dit Lekker relaxte Lounge Jazz trio met Fender Rhodes, Trompet en Contrabas en met live Loops, Beats en Grooves.  

DEJAVU ACOUSTIC JAZZ LOUNGE GROUP

Drum 'n' Bass Jazz

DeJaVu - Acoustic Jazz Lounge Group
Lekker relaxte Lounge Jazz met Fender Rhodes, Trompet en Contrabas aangevuld met live Loops, Beats en Grooves.
Het jazztrio speelt zonder drummer maar met live Loops, Beats en Grooves, hierdoor is het geluidsvolume heel gecontroleerd en is er niet niet veel ruimte nodig is voor de band.

De muziek van de DeJaVu - Acoustic Jazz Lounge Group laat zich bij uitstek lenen voor een relaxte en ongedwongen sfeer.

DeJaVu - Acoustic Jazz Lounge Group kan naar wens uitgebreid worden met zanger of zangeres voor Smooth Vocal Jazz kwartet.

 
info DEJAVU ACOUSTIC JAZZ LOUNGE GROUP | jazz orkesten voor uw feest DEJAVU ACOUSTIC JAZZ LOUNGE GROUP | Snel geheel vrijblijvende prijsinformatie voor u feest of evenement
 
COLETTE WICKENHAGEN |  

COLETTE WICKENHAGEN

Jazz zangeres / jazztrio / jazzkwartet

Colette Wickenhagen Jazz vocalist, met een grote liefde voor "the Blues", is een echte jazzdiva met een warme & sensuele stem en is een performer van Internationaal niveau.
Mede door haar ruime ervaring en haar grote repetoire is jazz zangeres Colette Wickenhagen breed inzetbaar zoals: bedrijfsfeest, diner, receptie of als theater concert.

Colette is altijd omringd door de beste jazz musici die Nederland rijk is. Zoals een van de saxofonisten waar zij graag mee werkt Clous van Mechelen.

Colette is met diverse begeleidings orkesten te boeken zoals:

 • Trio bezetting piano bas drums
 • Kwartet bezetting sax piano bas drums
 • Mini Big Band
 • Big Band
 
info COLETTE WICKENHAGEN | Dixieland looporkesten ook bij het jazzboekingsburo COLETTE WICKENHAGEN | Snel geheel vrijblijvende prijsinformatie voor u feest of evenement
 
LEAH KLINE  | Leah Kline Jazz zangeres jazz trio, jazztrio, jazzkwartet, big band, Geschikt bruiloftfeest of dinershow, bedrijffeest,  

LEAH KLINE

Jazz zangeres / Jazzkwartet / Show

Leah Kline is een ervaren jazz zangers die op elk gebied van entertainment haar sporen heeft verdiend zowel in als jazz zangeres met haar jazztrio maar ook dans, theater en cabaret.
Leah Kline heeft opgetreden voor publiek in Europa, Azië, Canada, en de Verenigde Staten. Met het grootste gemak treedt ze op voor een zaal van 2000 of 30 mensen

Leah Kline wordt als jazz zangeres geprezen om haar persoonlijke benadering van de songs zoals het Great American Songbook. Mede door haar dans- en acteertalent presenteert ze zichzelf en haar songs met veel gevoel voor entertainment.
Hiernaast wordt Léah Kline regelmatig gevraagd voor gastoptredens bij verschillende jazzclubs en festivals in binnen- en buitenland, waar ze optreed in wisselende jazz formaties. Van jazztrio jazzkwartet tot big band

 
info LEAH KLINE  | Huwelijksfeest Huwelijksmuziek Huwelijk Muziek Een swingende en vrolijke jazz orkest voor en tijdens het huwelijksfeest en de receptie LEAH KLINE | Snel geheel vrijblijvende prijsinformatie voor u feest of evenement
 
  aantal items 5 | Page: 1
 
JazzBoekingsBuro is een artiestenbureau voor jazzbands, acts en jazz artiesten uit Nederland. De door ons bemiddelingsbureau vertegenwoordigde artiesten vertolken diverse jazzstijlen en genres. Via onze artiestensite vindt u een overzicht van alle jazz bands en jazzartiesten welke bij ons boekingsbureau zijn aangesloten. Van deze jazzartiesten kunt u gemakkelijk muziekfragmenten beluisteren, de biografie lezen en de bezetting bekijken. Via de website van ons artiestenbureau vindt snel een geschikte jazzy act, band of artiest voor elke gelegenheid zoals uw: trouwen, bruiloft, trouwerij, huwelijk, festival, bedrijfsfeest, personeelsfeest, verjaardag, personeelsfeest, bedrijfsuitje, receptie, jubileum. Braderie, Feestelijke opening, Theater, Beurs, Jazz Club of ander evenement.