JazzBoekingsBuro voor alle soorten Jazzorkesten en Jazz Artiesten
 
           
   
        aantal items 9 | Page: 1
Jazz Trio
FRITS KAATEE  | Frits Kaatee, van jazz duo, trio of kwartet voor uw bruiloftfeest of receptie. boek direct bij het Jazz Boekingsburo  

FRITS KAATEE

Jazz Saxofonist / Klarinet / jazztrio / jazzkwartet / Dixielandband

Frits Kaatee treed op met verschilden formatie varierend van jazztrio, jazz kwartet of dixieland band en is een echte allround saxofonist met een zeer groot repertoire van Dixieland tot swing en mainstream jazz en een echte subtiele entertainer.

Een van de specialiteiten van Frits Kaatee zijn o.a de klarinet vertolkingen van bekende songs van Acker Bilk zoals het wereld beroemde nummer 'Stranger On The Shore'. Maar uiteraard nummers zoals Broadway, Satin Doll, Take the A Train komen ook voorbij. Dit geheel naar wensen van het publiek c.q. opdrachtgever en sfeer van het optreden. Hiernaast hij is ook uitstekende begeleider en werkt dan ook met regelmaat met diverse jazzzangeressen.

Frits Kaatee heeft met zijn jazzkwartet tevens een speciaal Kerstprogramma, uitstekend geschikt tijdens kerst feest of kerstdiner of show en uitstekend geschikt voor hotel of restaurant.

Frits speelde o.a. naast zijn eigen Jazz Kwartet met en in de New Orleans Syncopaters, orkest van Andy Star, Ted Easton's Jazzband, Dixieland Pipers, Dixieland All Stars en de Dixieland Street Paraders . In 1995 kreeg Frits de Duketown Award en speelt alweer een aantal jaren in de Dutch Swing College Band. Van Jazztrio tot Dixielandband

 
info FRITS KAATEE  | Diverse stijlen zoals dixieland, big band, mainstreamjazz FRITS KAATEE | Snel geheel vrijblijvende prijsinformatie voor u feest of evenement
 
REMBRANDT FRERICHS JAZZTRIO  | REMBRANDT FRERICHS jazzpianist met jazz trio of jazzkwartet met jazzy zangeres of zanger Ken Ard. Boek nu Direct Rembrandt Frerichs bij het Jazz Boekingsburo  

REMBRANDT FRERICHS JAZZTRIO

jazz pianist / jazz trio / easy listening / zanger / zangers

Het Rembrandt Frerichs jazztrio
Is één van de beste jazztrio's die Nederland momenteel kent dit mede door de zeer prestigieuze jazz pianist Rembrandt Frerichs. Rembrandt Frerichs studeerde jazzpiano in New York en Den Haag, was onlangs finalist in de Deloitte jazz award. In 2004 was hij lid van het European Jazz YouthOrchestra.

Rembrandt Frerichs speelt met zijn jazztrio elegante en swingende jazz, waarbij dynamiek, een menselijke sound en integriteit vooropstaan. mooie verstilde ballads worden afgewisseld jazzy groovy stukken

Naast dat het Rembrandt Frerichs jazztrio zich kenmerkt door de veelheid van kleuren in hun eigen composities en de frisheid uit de wereldmuziek is het Rembrandt Frerichs jazztrio een uitstekend allround begeleiding jazztrio.

Hun debuut-Cd " Self portrait" is onlangs genomineerd voor de Edison publieksprijs!

 
info REMBRANDT FRERICHS JAZZTRIO  | jazz orkesten voor uw evenement REMBRANDT FRERICHS JAZZTRIO | Snel geheel vrijblijvende prijsinformatie voor u feest of evenement
 
DEJAVU ACOUSTIC JAZZ LOUNGE GROUP | DEJAVU ACOUSTIC JAZZ LOUNGE GROUP Dit Lekker relaxte Lounge Jazz trio met Fender Rhodes, Trompet en Contrabas en met live Loops, Beats en Grooves.  

DEJAVU ACOUSTIC JAZZ LOUNGE GROUP

Drum 'n' Bass Jazz

DeJaVu - Acoustic Jazz Lounge Group
Lekker relaxte Lounge Jazz met Fender Rhodes, Trompet en Contrabas aangevuld met live Loops, Beats en Grooves.
Het jazztrio speelt zonder drummer maar met live Loops, Beats en Grooves, hierdoor is het geluidsvolume heel gecontroleerd en is er niet niet veel ruimte nodig is voor de band.

De muziek van de DeJaVu - Acoustic Jazz Lounge Group laat zich bij uitstek lenen voor een relaxte en ongedwongen sfeer.

DeJaVu - Acoustic Jazz Lounge Group kan naar wens uitgebreid worden met zanger of zangeres voor Smooth Vocal Jazz kwartet.

 
info DEJAVU ACOUSTIC JAZZ LOUNGE GROUP | ook voor uw jazz night DEJAVU ACOUSTIC JAZZ LOUNGE GROUP | Snel geheel vrijblijvende prijsinformatie voor u feest of evenement
 
LES BONBONS DE BABETTE |  

LES BONBONS DE BABETTE

Franse Chansons

Finalisten Concours de la Chanson Française 2005

Les Bonbons de Babette bestaat uit drie chansonnières begeleid door een basist en een acordeonist. Een muzikale én theatrale uitdaging maar dan net even anders.

Deze drie chansonnières geheel in frans stijl die in de spotlights staan, en die het dagelijkse leed vertolken. Gaan zij met elkaar in conclave of zijn zij het met elkaar eens? Welke rollen spelen de accordeonist en de bassist daarbij? Deze muzikale én theatrale uitdaging is hier weggelegd voor Les Bonbons de Babette!

Met de mooiste chansons van o.a. Jacques Brel, Edith Piaf, Michel Legrand, Anny Cordy, staan op het repetoire van Les Bonbons de Babette. De metaforische, franstalige tekst is het uitgangspunt.

 
info LES BONBONS DE BABETTE | jazz artiesten voor uw evenement LES BONBONS DE BABETTE | Snel geheel vrijblijvende prijsinformatie voor u feest of evenement
 
JAQUI MARTIN |  

JAQUI MARTIN

Jazz zangeres / JazzKwartet

De uit Engeland afkomstige jazzzangeres Jaqui Martin beschikt over een zeer breed jazzrepertoire en mede door haar donkere stem zingt met gemakt diverse jazz genres zoals Dixieland, Mainstream, Swing, Latin en Easy Listening.

Jaqui Martin is te boeken met diverse begeleidings orkesten van duo tot 8 mans orkest zoals.

 • JazzyJax Band (Mainstream, Latin, American Songbook)
 • The Continental Six (Mainstream, Latin, Dixieland)
 
info JAQUI MARTIN | Diverse stijlen zoals dixieland, big band, mainstreamjazz JAQUI MARTIN | Snel geheel vrijblijvende prijsinformatie voor u feest of evenement
 
HELEEN SCHUTTEVAER  |  

HELEEN SCHUTTEVAER

Vocal / Mainstream

HET PLEZIER VAN JAZZ!
Pianiste zangeres Heleen Schuttevaêr brengt het plezier van jazz op een aanstekelijke manier over, zowel solo als met begeleiding van haar band.

Heleen Schuttevaer steekt de swing van Peggy Lee, de drive van Monty Alexander, de bossa nova feeling van Jobim, de energie van Art Blakey en de groove van Les McCann in een geraffineerd nieuw en sophisticated jazz jasje. Op een eigentijdse manier brengt zij de sfeer van de jazzclubs in de jaren ’30, ’40 en ’50 met bekende en eigen songs.

 
info HELEEN SCHUTTEVAER  | ook voor uw receptie en huwlijksfeest jazzartiest | HELEEN SCHUTTEVAER
 
RED COOL JAZZ TRIO | RED COOL mobiel jazztrio voor, winkelcentrum, vakbeurs, of tuinfeest jJazzboekingsBuro boek nu direct  

RED COOL JAZZ TRIO

Mainstream / Mobiel / Jazztrio

RED COOL is een mobiel jazz trio die swingende, jazzy, jazzmuziek in een soort kamermuziekvorm brengt. Dit alles geënt op het veelomvattende jazzrepertoire van The Great American Song Book en toegankelijke jazz standards. Het repertoire van RED COOL bevat naast de verschillende jazz en swing stukken ook diverse latin en Zuid-Amerikaanse ritmes en jazzy grooves.

RED COOL beschikt over en zeer breed jazz repetroire wat soepel wordt vertolkt door de ervaren musici van RED COOL. Hierdoor krijgt het geheel een groot fris geluid met een meerstemmige wending.
Door de kleine samenstelling van RED COOL is deze zeer flexibel en makkelijk in te passen in een kleine ruimte en tevens makelijk te verplaatsen en geschikt voor elk evenement.

bezeting bestaat uit: saxofoon, gitaar, bas

 
info RED COOL JAZZ TRIO | jazz artiesten voor uw feest RED COOL JAZZ TRIO | Snel geheel vrijblijvende prijsinformatie voor u feest of evenement
 
COLETTE WICKENHAGEN |  

COLETTE WICKENHAGEN

Jazz zangeres / jazztrio / jazzkwartet

Colette Wickenhagen Jazz vocalist, met een grote liefde voor "the Blues", is een echte jazzdiva met een warme & sensuele stem en is een performer van Internationaal niveau.
Mede door haar ruime ervaring en haar grote repetoire is jazz zangeres Colette Wickenhagen breed inzetbaar zoals: bedrijfsfeest, diner, receptie of als theater concert.

Colette is altijd omringd door de beste jazz musici die Nederland rijk is. Zoals een van de saxofonisten waar zij graag mee werkt Clous van Mechelen.

Colette is met diverse begeleidings orkesten te boeken zoals:

 • Trio bezetting piano bas drums
 • Kwartet bezetting sax piano bas drums
 • Mini Big Band
 • Big Band
 
info COLETTE WICKENHAGEN | Diverse stijlen zoals dixieland, big band, mainstreamjazz COLETTE WICKENHAGEN | Snel geheel vrijblijvende prijsinformatie voor u feest of evenement
 
CARMEN GOMES INC. |  

CARMEN GOMES INC.

Jazz zangeres / Souljazz / Blues

Carmen Gomes Inc. is een bijzondere hechte band die solistische zeer sterk en zijn in staat om elk muzikaal gegeven aan te grijpen en om te vormen tot het unieke geluid dat de band eigen is. Bij Carmen Gomes Inc. overstijgt het eindresultaat de som der delen: 2 en 2 is hier meer dan 4.

De muziek is te omschrijven als ‘Souljazz with a Blues Flavour’. Het melodische Jazzy geluid wordt regelmatig voorzien van bluesy en dan weer funky elementen. Dit alles wordt op zeer soulvolle wijze over het voetlicht gebracht.

Carmen kan op die momenten haar publiek betoveren en meevoeren naar tragische liefdes, groots en meeslepend, of naar verstild geluk, klein en intens. Op andere momenten kan Carmen Gomes Inc. echter ook swingen, stampen en knetteren.  De vier musici zijn in staat om te vertolken en te creëren, te soleren of op te gaan in het collectief.

 
info CARMEN GOMES INC. | ook voor uw kerstmannen dixieland orkest CARMEN GOMES INC. | Snel geheel vrijblijvende prijsinformatie voor u feest of evenement
 
  aantal items 9 | Page: 1
 
JazzBoekingsBuro is een artiestenbureau voor jazzbands, acts en jazz artiesten uit Nederland. De door ons bemiddelingsbureau vertegenwoordigde artiesten vertolken diverse jazzstijlen en genres. Via onze artiestensite vindt u een overzicht van alle jazz bands en jazzartiesten welke bij ons boekingsbureau zijn aangesloten. Van deze jazzartiesten kunt u gemakkelijk muziekfragmenten beluisteren, de biografie lezen en de bezetting bekijken. Via de website van ons artiestenbureau vindt snel een geschikte jazzy act, band of artiest voor elke gelegenheid zoals uw: trouwen, bruiloft, trouwerij, huwelijk, festival, bedrijfsfeest, personeelsfeest, verjaardag, personeelsfeest, bedrijfsuitje, receptie, jubileum. Braderie, Feestelijke opening, Theater, Beurs, Jazz Club of ander evenement.