JazzBoekingsBuro voor alle soorten Jazzorkesten en Jazz Artiesten
 
           
   
        aantal items 2 | Page: 1
Solo Jazz
HELEEN SCHUTTEVAER   |  

HELEEN SCHUTTEVAER

Vocal / Mainstream

HET PLEZIER VAN JAZZ!
Pianiste zangeres Heleen Schuttevaêr brengt het plezier van jazz op een aanstekelijke manier over, zowel solo als met begeleiding van haar band.

Heleen Schuttevaer steekt de swing van Peggy Lee, de drive van Monty Alexander, de bossa nova feeling van Jobim, de energie van Art Blakey en de groove van Les McCann in een geraffineerd nieuw en sophisticated jazz jasje. Op een eigentijdse manier brengt zij de sfeer van de jazzclubs in de jaren ’30, ’40 en ’50 met bekende en eigen songs.

 
info  HELEEN SCHUTTEVAER   | jazz orkesten voor uw feest jazzartiest | HELEEN SCHUTTEVAER
 
FRITS KAATEE   | Frits Kaatee, van jazz duo, trio of  kwartet voor uw bruiloftfeest of receptie. boek direct bij het Jazz Boekingsburo  

FRITS KAATEE

Jazz Saxofonist / Klarinet / jazztrio / jazzkwartet / Dixielandband

Frits Kaatee treed op met verschilden formatie varierend van jazztrio, jazz kwartet of dixieland band en is een echte allround saxofonist met een zeer groot repertoire van Dixieland tot swing en mainstream jazz en een echte subtiele entertainer.

Een van de specialiteiten van Frits Kaatee zijn o.a de klarinet vertolkingen van bekende songs van Acker Bilk zoals het wereld beroemde nummer 'Stranger On The Shore'. Maar uiteraard nummers zoals Broadway, Satin Doll, Take the A Train komen ook voorbij. Dit geheel naar wensen van het publiek c.q. opdrachtgever en sfeer van het optreden. Hiernaast hij is ook uitstekende begeleider en werkt dan ook met regelmaat met diverse jazzzangeressen.

Frits Kaatee heeft met zijn jazzkwartet tevens een speciaal Kerstprogramma, uitstekend geschikt tijdens kerst feest of kerstdiner of show en uitstekend geschikt voor hotel of restaurant.

Frits speelde o.a. naast zijn eigen Jazz Kwartet met en in de New Orleans Syncopaters, orkest van Andy Star, Ted Easton's Jazzband, Dixieland Pipers, Dixieland All Stars en de Dixieland Street Paraders . In 1995 kreeg Frits de Duketown Award en speelt alweer een aantal jaren in de Dutch Swing College Band. Van Jazztrio tot Dixielandband

 
info  FRITS KAATEE   | ook voor uw jazzfestival FRITS KAATEE  | Snel geheel vrijblijvende prijsinformatie voor u feest of evenement
 
  aantal items 2 | Page: 1
 
JazzBoekingsBuro is een artiestenbureau voor jazzbands, acts en jazz artiesten uit Nederland. De door ons bemiddelingsbureau vertegenwoordigde artiesten vertolken diverse jazzstijlen en genres. Via onze artiestensite vindt u een overzicht van alle jazz bands en jazzartiesten welke bij ons boekingsbureau zijn aangesloten. Van deze jazzartiesten kunt u gemakkelijk muziekfragmenten beluisteren, de biografie lezen en de bezetting bekijken. Via de website van ons artiestenbureau vindt snel een geschikte jazzy act, band of artiest voor elke gelegenheid zoals uw: trouwen, bruiloft, trouwerij, huwelijk, festival, bedrijfsfeest, personeelsfeest, verjaardag, personeelsfeest, bedrijfsuitje, receptie, jubileum. Braderie, Feestelijke opening, Theater, Beurs, Jazz Club of ander evenement.